Tuesday 19 May 2009

Τους διδαξε και πως παιζεται το σουμπουτεο...

Ο Ανδριανος Ρητοριδης ο αγαπημενος φιλος μας που ζει μονιμα στο Νοτιχαμ της Αγγλιας εκτος απο καταπληκτικος δασκαλος Ιστοριας και επιτραπεζιου ποδοσφαιρου (ως εσωσχολικη δραστηριοτητα μαλιστα) για τους μαθητες του -κανει καταπληκτικη δουλεια που επιβραβευθηκε ηθικα και οικονομικα με χορηγιες απο την διευθυνση του σχολειου- εδωσε και τα αγωνιστικα του διαπιστευτηρια.
Ελαβε μερος στο Πρωταθλημα Αγγλας και εφτασε στα ημιτελικα κατατροπονωντας κυριολεκτικα βαρια ονοματα της Γηραιας Αλβιονας που δεσποζουν και στον Παγκοσμιο Χαρτη του επιτραπεζιου ποδοσφαιρου. Λυγισε στην παραταση του ημιτελικου απο τον μετεπειτα πρωταθλητη και παλια καραβανα D. Pawsey και κερδισε δυο -παρακαλω- φορες τον C.Thomas νουμερο 23 στον κοσμο και ειναι στην διακριτικη του ευχερεια αν το επιθυμει να συμμετασχει στο Παγκοσμιο κυπελλο εστω και με τα χρωματα της Αγγλιας!!!
Πραγματι ολοι εμεις ειμαστε περηφανοι που το fair-play που πρεσβευει ο Αντριαν συνδυαζεται και απο τετοιες διακρισεις. Αποτελει τιμη για τους φιλους του αλλα και για την Ελλαδα. Τον περιμενουμε το καλοκαιρι με το καλο να περασουμε καποιες βραδιες με σουμπουτεο μεζεκλικια και μπυριτσα που τοσο του αρεσουν και δεν μπορει να τα απολαυσει εκει που βρισκεται παρα μονο εδω με την παρεα μας.