Sunday 12 July 2009

Μίνι καλοκαιρινό τουρνουά

Σε ενα απο τα πλεον ζεστα καλοκαιρινα απογευματα 18 μεγαλα και 3 μικρα παιδια βρεθηκαν στον ομορφο αυθεντικο σουμπουτεοχωρο να ξεδωσουν παιζοντας το αγαπημενο τους χομπυ εστω και αν τελικα δεν υπηρχε κλιματισμος οπως ολοι ευελπιστουσαμε.
Υπο το βλεμμα τριων παρακαλω εικονοληπτων με τις καμερες του που ειχαν ερθει απο το διεθνες γνωστο καναλι "αλ τζαζιρα" για προμοσιον των χομπυ που υπαρχουν στην Ελλαδα οι συμμετεχοντες πηραν μερος σε ενα μινι πρωταθλημα τεσσαρων αγωνων.
Η πιεση του χρονου (ωρα εναρξης 6:30 και ληξης 10:00) επεβαλλε την τελεση των παιγνιδιων χωρις διαιτητες και κυριολεκτικα ειχε απολυτη επιτυχια μιας και δεν ακουστηκε κιχ απο ολους τους fair play αγωνιζομενους εκτος απο τα διαλειμματα που απηλαυσαν κρυα αναψυκτικα και παγωτα προσφορα της διοργανωσης.
Για την ιστορια ο Δ.Μαυρομητρος κατεκτησε την πρωτη θεση και την γυαλινη κουπα παραμενωντας αηττητος (10β) μιας και στον ατυπο τελικο η ισοπαλια του ηταν αρκετη με τον τελικα τερματισαντα 3ο Β.Κουτσομπινα (8β). Δευτερος ο Κ.Κεχρης(9β) που ενω βρεθηκε στην πρωτελευταια θεση μετα το περας της πρωτης αγωνιστικης εκανε come-back και εσωσε τα προσχηματα. Δειγμα του μεγαλου συναγωνισμου ηταν οτι 6 παικτες ισοβαθμησαν στην 4η θεση με 7 βαθμους!
Αξιζει αναφορα και η βοηθεια του Δ.Κουρτη στην γραμματεια που εβγαζε βαθμολογιες για την ταχυτερη ροη της διοργανωσης και στον Μ.Κοντο που κανονισε την προσελευση του καναλιου.
Θελουμε ως οικοδεσποτες εμεις τα μελη της itec-ΟΛΥΜΠΙΑ να ευχαριστησουμε ολους τους συμμετεχοντες που μας τιμησαν με την παρουσια τους και επειδη εισπραξαμε θετικα σχολια θα προγραμματισουμε ξανα ενα αναλογο γεγονος πριν την εναρξη της επισημης αγωνιστικης περιοδου για να παραμεινουμε ολοι σε φορμα.