Wednesday 27 May 2009

Ανακοίνωση

Ολοι εμεις -κλαμπ και αθλητες- που λαμβαναμε μερος στις διοργανωσεις της Ενωσης την τρεχουσα χρονια, πρεσβευοντας εναν διαφορετικο τροπο προσεγγισης του παιγνιδιου, πηραμε απο κοινου την αποφαση να λαβουμε μερος στο κορυφαιο εν Ελλαδι διεθνες τουρνουα, το Ακροπολις, που διεξαγεται τον επομενο μηνα υπο την αιγιδα της παγκοσμιας ομοσπονδιας.

Κινητρο που μας οδηγησε σε αυτην την αποφαση ειναι η οσο το δυνατον μεγαλυτερη εξαπλωση του παιγνιδιου στην Ελλαδα μεσω της αθροας συμμετοχης που θα ειναι και η καλυτερη διαφημιση για την χωρα μας.

Ευχομαστε και ευελπιστουμε οτι οι διοργανωτες θα σταθουν στο υψος των περιστασεων και θα επιδειξουν τον ιδιο απαιτουμενο σεβασμο σε ολους τους συμμετεχοντες.

Ετσι και αλλιως ειναι κοινο μυστικο οτι ολοι αναμενουμε την ετυμηγορια που κατα συνεπεια θα δικαιωσει αυτους που θα αναλαβουν να καθορισουν το μελλον του παιγνιδιου στην Ελλαδα για να παρει πλεον η χωρα μας ΕΝΩΜΕΝΗ την θεση που της αξιζει στο παγκοσμιο αγωνιστικο στερεωμα.

Ας ειναι η παρουσα ανακοινωση εφαλτηριο για να μπουν επιτελους οι προσωπικες φιλοδοξιες και ματαιοδοξιες μερικων στο περιθωριο, για να αναδειχθει σε ολους εμας τους πραγματικους χομπιστες η γοητεια του παιγνιδιου.

Σας ευχαριστουμε