Tuesday 2 June 2009

Πρωταθλημα SUBBUTEO Mαιος 2009

Εικοσι χομπιστες αφιερωσαν την Κυριακη τους παιζοντας πρωταθλημα σουμπουτεο σε εναν αυθεντικο χωρο πραγματικης σουμπουτεοδιασκεδασης αγνοωντας τις παραλιες που ειχαν την τιμητικη τους λογω ελευσης του καλοκαιριου.

Πινοντας καφεδες αναψυκτικα και τρωγωντας παγωτα προσφορα της διοργανωσης περασε μια ομορφη αγωνιστικη μερα σε καταπληκτικο κλιμα. Το φαιρ πλεη μεταξυ των συμμετεχοντων ηταν καταπληκτικο για αλλη μια φορα, αναδεικνυοντας το μεγαλειο του παιγνιδιου.

Εκπληξεις συγκινησεις ανατροπες με πολυ αμφιρροπους ομιλους και ντερμπι που απο νωρις ανεδειξε η κληρωτιδα στα νοκ αουτ παιγνιδια κρατησαν ψηλα το ενδιαφερον των αγωνιζομενων. Δυο απο τα φαβορι τελικα εφτασαν στον τελικο με νικητη τον Κωστα Κεχρη επι του Ευγενιου Πλυτα. Διεξηχθη παραλληλα και τουρνουα παρηγοριας για τους προωρα αποκλεισθεντες με νικητη τον Μακη Κοντο

Και τους καλοκαιρινους μηνες θα υπαρχει αγωνιστικη κινητοποιηση με τουρνουα καθε μηνα για να παραμεινουμε σε φορμα και να μην αποκτησουμε συμπτωματα στερησης σουμπουτεο. Ευχαριστουμε οσους προσηλθαν και σας περιμενουμε και τους αλλους για σουμπουτεοσυγκινησεις.

Τελος θα θελαμε εκ μερους ολων των συνδρομητων χρησης της λεσχης SUBBUTEO να ευχαριστησουμε και δημοσιως τον Γιωργο Μαλταμπε για την με ευννοικους ορους παραχωρηση της αιθουσας που την εφτιαξε πλουσιοπαροχα εξ αρχης ειδικα για εμας.